20 de medalii castigate de sportivii botosaneni la DYNAMIC TAEKWONDO CUP

In data de 28 martie 2015 s-a desfasurat la Cluj-Napoca prima editie a campionatului DYNAMIC TAEKWONDO CUP, eveniment organizat de C.S. DYNAMIC TAEKWONDO CLUJ NAPOCA in parteneriat cu OPEN BRIDGE CONSORTIUM – Asociatia culturala si de afaceri romano-coreeana.

La competitie s-au aliniat 260 sportivi reprezentand 12 cluburi din tara, C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI condus de antrenorul Catalin Chiriac participand cu 21 de sportivi si cucerind 20 de medalii, din care noua de aur, sapte de argint si patru de bronz.
 
Au urcat pe prima treapta a podiumului sportivii: Corsei George, Jescu Daria, Florea Liviu, Marginean Adra Nicole, Trufin Iuliana Sabina, Harabagiu Maria, Harabagiu Elena, Naharniuc Mihai Florin, Butnariu Andrei Neculai. Aproape de a le egala performanta s-au aflat si Ailenei Ali Rabeia, Tanasa Radu, Ursulean Sanziana Elena, Chelariu Richard, Gavrilas Antonious, Aniculaesa Miruna, Roznovanu Georgiana, prestatia lor fiind rasplatita cu medalia de argint.
 
Palmaresul sportivilor a fost intregit de medaliile de bronz obtinute de Axinte Andrei, Trufin Rares, Sandu Marian Alexandru si Toma Tudor Tiberiu. In clasamentul general al concursului CLUBUL SPORTIV TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI a ocupat locul IV.
 
Ii felicit pe toti cei medaliati, dar si pe ceilalti participanti din lot care nu au putut ajunge pe podium. Rezultatele vorbesc de la sine despre munca depusa de antrenorii CLUBULUI SPORTIV TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI si sportivii care se antreneaza in cadrul acestuia, atitudinea si tehnicile spectaculoase folosite in concurs de sportivi facand ca acestia sa fie admirati uneori de toti cei prezenti in sala.
 
Reprezentantii clubului saluta sprijinul acordat de galeria parintilor, care au facut ca aceasta deplasare sa fie posibila.
 

Comunicat de presa

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.