2020: Victor Ponta vrea ca Romania sa organizeze Campionatul European de fotbal!

Premierul Ponta a anuntat ca va discutat cu cu presedintele Federeatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, despre modalitatea de a organiza o serie de meciuri de fotbal in cadrul Campionatului European din 2020.

Victor Ponta a declarat ca, in urma intalnirii cu presedintele FRF Mircea Sandu, va putea sti exact ce implica aceasta optiune pentru Romania.
„Daca putem face ceva la nivel guvernamental, daca federatia are nevoie de un anumit tip de sprijin, ca la Festivalul Festivalului Olimpic al Tineretului European, o fac cu mare drag. Deocamdata, am stabilit doar ca ne vom intalni saptamana viitoare”, a spus Ponta la Dolce Sport.
El a adaugat insa ca trebuie vazute si costurile pe care le implica o astfel de participare, aratand ca, personal, este un pasionat de fotbal, dar ca multe sporturi au fost „omorate” de fotbal, astfel ca este necesar ca fondurile sa fie impartite echilibrat.
Comitetul Executiv al UEFA a confirmat, in urma cu trei saptamani, ca editia din 2020 a Campionatului European se va desfasura in 13 orase din Europa, iar acesta se va disputa sub titulatura de „EURO pentru Europa”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.