A murit o legenda a sportului romanesc, una dintre cele mai mari campioane pe care le-a dat Romania!

E doliu in sportul romanesc. A fost dubla campioana olimpica, a stabilit 14 recorduri mondiale si a castigat concurs dupa concurs, stabilind performanta unica in lume de a se fi mentinut pe cea mai inalta treapta a podiumului intr-o serie de 105 concurduri consecutive. 

Este vorba de marea campioana la atletism, saritura in inaltime, Iolanda Balas Soter. 
 
A incetat din viata la varsta de 79 de ani. A fost si presedinta Federatiei Romane de Atletism.  
 
Dintre realizari, cele mai importante au fost cele doua titluri olimpice, la Roma (1960) si Tokyo (1964). A cucerit aurul si la Campionatele Europene, 1958 si 1962. 
 
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.