Actori celebri la masa de poker

Jocurile de carti si actoria par a merge mana in mana intr-un mod extrem de natural, daca ne gandim doar la importanta pe care o are o fata buna de poker si abilitatea, nu doar de a citi chipul si comportamentul adversarilor, ci si de a-i induce in eroare prin comportamentul nostru, sau cu alte cuvinte – de a juca teatru.

Se pare ca si celebritatile de Hollywood sunt de aceeasi parere, pentru ca le regasim la mesele de poker pe multe dintre ele.

Ben Affleck

Cand vine vorba despre actori pasionati ai jocului de poker, Ben Affleck este un punct de reper pe lista vedetelor hollywoodiene pe care le regasim adesea la mesele din cazinouri. Benjamin Géza Affleck-Boldt, cunoscut fanilor ca actor, scriitor, producator si regizor isi completeaza in ultimii ani lista domeniilor in care isi da bataliile cu pokerul profesionist. „Armageddon”, „Good Will Hunting”, „Pearl Harbor”, „Changing Lanes” si „The Sum of All Fears” sunt doar cateva dintre filmele care l-au facut celebru prin versatilitate si calitatea interpretarii.

Sursa foto: Erin

Dincolo de marele ecran insa, Ben Affleck se lupta cu proprii lui demoni. In 2001 actorul a petrecut o perioada in cadrul unei clinici de dezalcoolizare dupa ce dependenta de alcool a scapat de sub control afectandu-i viata si cariera.

Video: Ben Affleck si Jonathan Duhamel

Pentru Ben Affleck pokerul a devenit se pare o modalitate de a-si focusa constructiv energia care altfel ar fi preponderent orientata catre petreceri, cu riscul asociat la alcoolului. A castigat pana acum 356.400 de dolari din jocurile de poker.

Pentru site-urile de poker on-line care organizeaza si turnee live, Ben Affleck este o atractie irezistibila dar si scumpa. Pentru a participa la Caribbean Adventure organizat de PokerStars, cel mai important site de poker online in momentul de fata si gazda a numeroase evenimente extrem de populare printre pasionatii jocului, Ben Affleck a cerut in 2004 nu mai pu’in de 1 milion de dolari.

Jennifer Tilly

A fost prima vedeta care nu vine din domeniul pokerului, care a castigat o bratara WSOP in 2005 impreuna cu premiul de 158. 625 de dolari in turneul 1000$ Ladies No-Limit Hold’em. Castigurile ei total se ridica la suma de 288.591 dolari, castigati prin participarea la turneele WSOP.

Sursa foto: MFA

Cunoscuta fanilor pentru filme precum “Let it Ride”, unde a jucat alaturi de Richard Dreyfuss, The Fabulous Baker Boys si The Cat’s Meow, Jennifer Tilly a castigat premiul Academiei pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru rolul din „Bullets over Broadway” regizat de Woody Allen. A avut de asemenea si roluri de voice-over in productiile animate „Monsters Inc.”, „Stuart Little” si „Home on the range”.

Jason Alexander

Pe numele sau real Jay Scott Greenspan, este o figura populara mai ales in lumea serialelor TV, fiind binecunoscut pentru rolul sau din „Seinfield” unde l-a interpretat pe George Constanza. Cariera sa include si roluri in cadrul unor muzicaluri de pe Broadway, latura a carierei care i-a adus de altfel si un premiu Tony pentru cel mai bun actor intr-un rol principal de productie muzicala cu “Jerome Robbins Broadway”.

Sursa foto: Wikimedia

Cariera sa in poker include participarea la partide televizate de poker precum „Celebrity Poker Showdown”, unde a castigat masa finala din sezonul 8 si „Poker After Dark” difuzata de NBC. In anul 2007 a participat pentru prima data la un turneu World Series of Poker, dar a iesit din concurs in ziua a doua de turneu. S-a intors in 2009 reusind sa ajunga pana in ziua a treia a turneului.

Ray Romano

Pentru fanii serialului „Everybody loves Raymond”, Ray Romano se confunda deja cu personajul. Serialul care l-a facut celebru i-a adus de asemenea si un premiu Emmy. Il regasim cu placere ca voice-over in „Ice Age” dand viata si voce lui Manny, si in serialele „Man of a certain age” si „Parenthood”.

Sursa foto: Wikimedia

Pokerul este prezent din plin in viata actorului care a participat la nu mai putin de 6 turnee World Series of Poker in anii 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 si 2013. A castigat pana acum din hobby-ul sau 20.481 de dolari.

Video: Ray Romano la WSOP

Brad Garret

Se pare ca pokerul este o pasiune pentru actorii din „Everybody loves Raymond”, pentru ca pe lista participantilor la turnee WSOP il gasim si pe Brad Garret. Initiat de tatal sau in tainele jocului de poker, Brad Garret a calcat pentru prima data in cazinourile din Las Vegas la varsta de 13 ani, iar microbul si pasiunea au ramas. A participat la WSOP in 2005, 2006 si 2007 si a castigat sezonul cinci al emisiunii „Celebrity Poker Showdown”.

Video: Celebrity Poker Showdown

Pe Brad Garret il regasim si in “Pocahontas II: Journey to a New World”, „Hoodwinked Too! Hood vs. Evil”, „Stuart Little 2”, „Finding Nemo”,  „The Amateurs”, „The Pacifier”, „Night at the Museum”, „Ratatouille”, „Tangled si Garfield”, actorul castigand trei premii Emmy Primetime si avand inca pe atatea nominalizari. In 2003 a fost nominalizat pentru Oscar pentru premiul „Cel mai bun actor intr-un rol de miniserie TV sau film” cu productia „Gleason”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.