Adolescent prin la furat in vestiarul unei sali de fitness

Un jandarm care se antrena la o sala de fitness din municipiul Dorohoi in dupa-amiaza zilei de marti, 02 februarie a.c., a intervenit pentru prinderea unui tanar pe care administratorul salii il observase in timp ce cauta prin hainele si bagajele clientilor, cu scopul evident de a sustrage bunuri personale apartinand acestora.

A fost solicitata telefonic prezenta unui echipaj de jandarmi si, pana la sosirea acestuia, omul legii l-a oprit pe tanarul de 17 ani la iesirea din vestiar, cerandu-i sa astepte cateva minute.
 
Echipajul de jandarmi a sosit in timp scurt, iar la controlul rucsacului pe care acesta il avea a fost gasit un ceas in valoare de aproximativ 600 de lei, care nu ii apartinea. De asemenea, jandarmii au mai gasit si o pereche de pantofi sport din piele, ascunsa in spatele centralei termice din vestiar.
 
Tanarului i-au fost intocmite actele de sesizare a organelor de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, iar bunurile sustrase de acesta au fost restituite proprietarilor.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.