ALEXANDRU NICOLAU a castigat prima etapa a Cupei Mondiale de Parasutism!

Alexandru Nicolau, fostul campion mondial la parasutism – juniori, si-a adjudecat prima etapa a Cupei Mondiale de Parasutism – disciplina precizia aterizarii, competitie organizata sub egida Federatiei Aeronautice Internationale.

Alexandru Nicolau a reusit sa acumuleze cel mai bun punctaj dupa trei runde de sarituri – 01 02 02, devansandu-i pe Al Shmmari Abdulaziz (Qatar) – 00 03 03 si Hajek Bonifac (Cehia) 03 03 01.

Aceasta a fost prima din cele sase etape mondiale.

Pe langa titlul de campion mondial la juniori, precizia aterizarii, Alexandru Nicolau este multiplu campion national la aceeasi disciplina.

„Ma bucur ca am reusit sa castig prima etapa a Cupei Mondiale. Este important debutul in fiecare an competitional. Din pacate vremea nu a tinut cu noi si conditiile de zbor au fost foarte dificile. Competitia s-a incheiat dupa numai trei salturi, cu toate ca erau programate opt. Sa speram ca si urmatoarele etape imi vor aduce rezultate de podium”, a afirmat Alexandru Nicolau dupa incheierea primei etape mondiale.

Steliana Popa s-a clasat pe pozitia a treia la feminine senioare in cadrul aceleiasi competitii, iar Radu Ionita pe pozitia 13.

Calendarul competitional 2014:

Etapa 1 – Rijeka (Croatia): 13-14-15 iunie

Etapa 2 – Lesce (Slovenia): 27-28-29 iunie

Etapa 3 – Peiting (Germania): 18-19-20 iulie

Etapa 4 – Belluno (Italia): 08-09-10 august

Etapa 5 – Thalgau (Austria): 05-06-07 septembrie

Etapa 6 – Locarno (Elvetia): 24-25-26 octombrie

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.