Altex susține echipele naționale de fotbal ale României

Federația Română de Fotbal și Altex anunță încheierea unui parteneriat prin care liderul pieței electro-IT din România devine partener oficial al echipelor naționale de fotbal ale României.

Pe lângă susținerea oferită tuturor reprezentativelor, masculine și feminine, de fotbal și de futsal, prin noul parteneriat, suporterii vor putea descoperi în rețeaua de magazine Altex la nivel național echipamentul oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României. Acestea vor fi disponibile în magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online pe altex.ro, mediagalaxy.ro și aplicația mobilă.

Mai mult, în curând Altex România va lansa o gamă de produse complementare, în colaborare cu Federația Română de Fotbal, o întreagă gamă de produse personalizate cu însemnele tricolorilor cu scopul de a apropia și mai mult susținătorii de echipele naționale românești de fotbal.

„Sunt fericit să urez bun venit în familia fotbalului românesc unui nou partener, un lider de piață din domeniul electro-it, acolo unde Altex face performanță și evoluează constant, de la an la an. Acest nou angajament vine într-o perioadă în care Federația Română de Fotbal a demarat un proces intensiv de digitalizare a fotbalului românesc și credem cu tărie că Altex ne va ajuta să furnizăm suportul optim în procesul de implementare a Strategiei Tehnice și, implicit, în creșterea performanței sportive a jucătorilor români. Parteneriatul semnat astăzi confirmă încrederea în proiectele FRF a companiilor românești de prestigiu, demonstrând statutul de coechipier pentru mediul de business din România prin promovarea fotbalului cu toate valorile sale sociale și comunitare”, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

„Suntem bucuroși și mândri să susținem sportul românesc, mai ales echipele naționale de fotbal. Fotbalul trezește unele dintre cele mai mari emoții în inimile românilor, iar noi, Altex România, vom fi mai aproape de consumatori prin acest parteneriat. Echipamentul și accesoriile echipei naționale sunt disponibile pentru cumpărare în aplicația Altex, magazinele online altex.ro și mediagalaxy.ro și magazinele fizice. Susținem echipa națională ca simbol al sportului, al efortului depus pentru performanță, susținem un mod de viață sănătos În plus, ne-am propus să folosim resursele Altex să dezvoltăm o gamă de produse în parteneriat cu Federația Română de Fotbal”, a declarat Raul Filip, Director de Achiziții Altex România.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.