Amical: FC Botoșani 7-1 Rapid Brodoc

FC Botoșani a câștigat cu 7-1 (3-1) jocul amical susținut, duminică, pe stadionul „Municipal” cu formația de Liga a III-a, Rapid Brodoc.

Golurile „roș-alb-albaștrilor” au fost marcate de Ștefan Bodișteanu (2), Jaly Mouadib (2), Adrian Chică-Roșa, Enzo Lopez, Daniel Celea, în timp ce reușita oasepților a purtat semnătura lui Iulian Dascălu.

În acest test Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani a mizat din primul minut pe formula Ed. Pap-David, Sadiku, G. Miron, Al. Șeroni, Pavlovic- Ed. Florescu, Aldair, Chapi- Șt. Bodișteanu, Chică-Roșa. Pe parcursul jocului, tehnicianul botoșănenilor a rulat întreg efectivul avut la dispoziție.

„Aveam nevoie de acest joc de verificare pentru că nu am jucat în acest week-end și era foarte important pentru noi să ne păstrăm ritmul de joc, să îmbunătățim ce nu am făcut bine până acum și aici mă refer la meciul cu Farul. Să mai punem la punct anumite aspecte care trebuie remediate. Este foarte important să ne pregătim bine în această săptămână, pentru că acest joc de la Sibiu este un examen important pentru noi”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

Următorul joc al „roș-alb-albaștrilor” în Superligă va avea loc sâmbătă, 10 august 2024, ora 17.00, la Sibiu cu FC Hermannstadt, duelul contând pentru etapa a IV-a a acestui sezon competițional.

Sursa: fcbt.ro

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.