Anunt de la Dinamo: Adrian Mutu preia managementul gruparii din „Stefan cel Mare”

O informatie postata pe site-ul oficial al echipei Dinamo arata ca, de miercuri, Adrian Mutu este noul manager general al clubului sportiv. Cu  76 de meciuri jucate in echipa nationala a Romaniei, dupa ce a jucat la Inter, Parma, Fiorentina, Chelsea, Juventus si Ajaccio, Mutu este recomandat de o experienta demna de invidiat ca un cunoscator al fotbalului de performanta.

„Ma bucur ca Adrian Mutu este, de astazi, alaturi de noi si sunt convins ca experienta sa in fotbalul international ne va duce catre un nou standard de performanta atat pe plan intern, cat si european”Ionut Negoita, finantatorul echipei bucurestene.
 
„E o onoare pentru mine ca Dinamo mi-a oferit sansa sa debutez intr-o functie atat de importanta si ii multumesc domnului Negoita pentru aceasta provocare imensa in cariera mea! Sper sa rasplatesc aceasta incredere cu rezultatele pe care le asteapta toti suporterii dinamovisti”Adrian Mutu. 
 
Adrian Mutu, fost jucator, printre altele, al echipelor Inter, Parma, Fiorentina, Chelsea, Juventus si Ajaccio, si-a anuntat retragerea din fotbalul profesionist in data de 21 mai, anul curent, pe contul personal de Facebook.
 
Pentru Dinamo, Adrian Mutu a jucat in sezonul 1999-2000. In acest timp a marcat  29 de goluri in 42 de partide.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.