ANUNT de la JANDARMI : Masuri de ordine la MECIUL A.F.C. BOTOSANI – F.C. DINAMO BUCURESTI

Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau va asigura masurile specifice de ordine si siguranta publica la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. BOTOSANI – F.C. DINAMO BUCURESTI.

Duminica, 20 septembrie 2015, incepand cu ora 21.00, pe stadionul de fotbal Municipal din Botosani va avea loc partida de fotbal dintre echipele A.F.C. BOTOSANI – F.C. DINAMO BUCURESTI, (etapa a XI-a din cadrul Ligii I de fotbal).
 
Masurile specifice de securitate si protectie a participantilor la aceasta partida de fotbal vor fi asigurate de efective din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Bacau in cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atributii in domeniu (politie, situatii de urgenta, etc.).
 
Astazi, 18.09.2015, va avea loc sedinta de organizare a acestei misiuni, cu participarea reprezentantilor structurilor implicate in asigurarea masurilor de ordine publica, precum si a altor masuri specifice pentru buna desfasurare a acestei partide – jandarmi, politie, situatii de urgenta, organizator, ambulanta etc. 
 
Premergator si pe timpul desfasurarii acestui meci, jandarmii vor desfasura activitati specifice de prevenire a violentei cu ocazia jocurilor si competitiilor sportive.
 
RECOMANDARI 
 
Pentru buna desfasurare a acestei partide de fotbal cetatenii trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine, pe traseele de deplasare, in apropierea si in interiorul bazei sportive. 
 
Recomandam suporterilor sa vina din timp la stadion (accesul in stadion este permis incepand cu ora 19.00) , sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica  , sa acorde o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale si sa solicite imediat, in mod direct sau prin apel 112, interventia fortelor de ordine, atunci cand situatia o impune.  De asemenea, au obligatia de a prezenta, la solicitarea fortelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranta, materialele de publicitate vizuala aflate asupra lor.
 
Comercializarea bauturilor alcoolice in zona stadionului este interzisa. La solicitarea fortelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranta, cetatenii au obligatia de a prezenta documentele de acces si actele de identitate.
 
Este interzisa patrunderea in incinta bazei sportive fara documente de acces,  in stare vadita de betie, consumul de bauturi alcoolice, refuzul supunerii la efectuarea controlului corporal preventiv si al bagajelor de catre fortele de ordine, aruncarea cu obiecte de orice fel, cu substante corozive ori care murdaresc, participarea la scandal, proferarea  de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare, amenintari cu acte de violenta impotriva celorlalti spectatori, oficiali, jucatori sau a bunurilor acestora.
 
De asemenea, este interzisa amenintarea cu acte de violenta fata de fortele de ordine, ascunderea fetei cu articole de imbracaminte sau alte accesorii, refuzul de a parasi imediat arena sportiva daca masura evacuarii a fost dispusa de catre personalul de ordine si siguranta sau de catre fortele de ordine.  
      
comunicat
 

1 COMENTARIU

  1. Cea mai eficienta metoda pentru a da jos kilogramele nedorite este cafeaua verde, spun asta deoarece eu
    am slabit de la 89 la 63 kg in numai o luna dar cafeaua trebuie cumparata de
    pe site-ul oficial, pentru povestea mea si alte zeci de fete care au incercat si au postat poze de inainte si
    dupa slabire aici este blogul meu : bit.ly/1izVc1h

    my homepage Tatiana Rusu: http://bit.ly/1izVc1h

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.