Anunt inspaimantator despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER!

Jurnalistii din Germania vin cu un anunt inspaimantator despre starea lui Michael Schumacher.

Saptamanalul Focus sustine ca medicii de la spitalul din Grenoble au suspendat procedurile de scoatere din starea de coma artificiala in care se afla septuplul campion mondial al Formulei 1.

Jurnalistii din Germania vin cu un anunt inspaimantator despre starea lui Michael Schumacher.

Potrivit sursei citate de ziare.com, au aparut complicatii care ar necesita mentinerea fostului pilot neamt in coma.

Familia lui Schumacher si echipa de medici de la Grenoble nu au reactionat la aceasta veste.

In ultima informare despre starea lui „Schumi”, reprezentanta acestuia anunta ca procesul de trezire din coma continua si isi exprima increderea in doctorii francezi.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, in data de 29 decembrie 2013. Germanul a cazut pe partie si s-a lovit cu capul de o stanca.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.