Home Sport ANUNTUL SOCANT al medicilor despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER!

ANUNTUL SOCANT al medicilor despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER!

Cadrele medicale de la Spitalul din Grenoble sunt din ce in ce mai ingrijorate de situatia in care se afla fostul pilot de Formula 1.

Cotidianul german cu cel mai mare tiraj, Bild, a publicat pe site informatia potrivit careia Michael Schumacher ar suferi de pneumonie.

Medicii de la Grenoble au inceput deja tratamentul cu antibiotice.

„Este o complicatie extrem de frecventa in saptamanile care urmeaza unui traumatism atat de grav, cum l-a suferit Schumacher. In cele mai multe cazuri boala este tratata cu antibiotice si se vindeca. Pe de alta parte, creierul primeste mai putin oxigen, iar asta nu e un lucru bun”, a declarat neurochirurgul Jean Luc Truelle.

Michael Schumacher a suferit un accident de schi pe data de 29 decembrie, la Meribel, iar pe 30 ianuarie a inceput procesulo de scoatere treptata a sa, din coma indusa.

Din data 30 ianuarie medicii au inceput procedura de scoatere treptata din coma a lui Michael Schumacher, iar lucrurile nu decurg intocmai asteptarilor.

Daca medicii de la Grenoble, unde este internat Michael Schumacher, sunt extrem de distreti in ceea ce priveste starea de sanatate a campionului german, specialistii sunt unanimi in a aprecia ca timpul nu se scurge in favoarea lui Schumi, acesta intrand intr-un stadiu in care fiecare secunda i-ar putea fi fatala.

„Va mai trece mult timp pana cand se va opri complet procesul de sedare a sa, iar atunci nu se stie cum va reactiona. Pana la primul raspuns al corpului, chiar o clipire din ochi, ar mai putea trece satpamani”, spune profesorul Philippe Decq, neurochirurg la Spitalul Beaujon (Clichy).

„Iesirea oficiala din coma se produce in momentul in care pacientul deschide ochii, insa e posibil sa ramana la acest stadiu, fara sa se mai intample nimic altceva. Atunci, personalul medical si familia incearca sa stabileasca un contact cu el, sa-l strige pe nume”, a adaugat Philippe Decq.

Potrivit presei germane, Corinna, sotia lui Schumacher sta zilnic ore in sir la capataiul bolnavului si vorbeste cu acesta, neputand suporta gandul de a-l pierde si poate intr-o zi va primi un semn de la el.

Exit mobile version