Asociatia AIKI DOJO, recunoscuta de Federatia Franceza de Katori Shinto Ryu (FOTO)

Asociatia AIKI DOJO, sectia Botosani, a participat in perioada 21-27 iulie 2013 la Seminarul international Katori Shinto Ryu, condus de Shihan Alain Floquet – 8 dan, Kyoshi Aikibudo – 6 dan, Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu – 5 dan, Iai Jutsu Yoseikan Shinto Ryu, presedintele Federatiei Franceze de Katori Shinto Ryu. Seminarul este organizat in localitatea Le Temple-sur-Lot, Franta.

Impreuna cu instructori din Europa, timp de o saptamana, au fost minim 7 ore de antrenamente pe zi.

Efortul sustinul al practicantilor din Botosani, a dus la recunoasterea si primirea Asociatiei AIKI DOJO in si de catre Federatia Franceza de Katori Shinto Ryu prin inscrierea individuala in CERA si asimilarea de noi tehnici de sabie datorita evolutiei noastre alaturi de organizatiile nationale similare prezente la eveniment.

Cu aceeasi ocazie s-a stabilit organizarea celui de al doilea seminar de Katori Shinto Ryu in perioada 4-6 octombrie 2013 la Botosani sub conducerea sensei Frederic Floquet – 5 dan kobudo, vicepresedintele Federatiei Internationale de Aikibudo si Katori Shinto-ryu.

Toate actiunile sunt organizate in cadrul Proiectului „Aikido si Katori Shinto-ryu in Botosani” cu sprijinul Primariei si a Consiliului Local Botosani.
 
Munca si evolutia acestora poate fi vazuta vineri, 30 august 2013 pe Pietonalul Unirii la ora 19.00 intr-o demonstratie de Aikido si Katori Shinto-ryu.

7 COMENTARII

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.