ASTRA GIURGIU – FC BOTOSANI 3-0! Ultimul meci din sezonul regulat terminat cu bataie la figurat, dar si la… propriu! (FOTO)

Astra Giurgiu s-a impus pe teren propriu in ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 1, scor 3-0 cu FC Botosani si incheie sezonul regulat pe locul al treilea, iar moldovenii pe locul 8. Giurgiuvenii au ajuns la o serie de 8 victorii consecutive.

Dupa o prima repriza fara ocazii importante de gol, fotbalistii antrenati de Marius Sumudica au intrat mai motivati si au facut spectacol dupa pauza.

Budescu a deschis scorul in minutul 55, cu o lovitura libera de la aproximativ 20 de metri executata la coltul scurt.

Belu a marcat golul serii, cu aproximativ un sfert de ora inainte de final, gratie unui sut superb de la marginea careului, iar Bus a inchis tabela in minutul 86, dupa o pasa a lui Cristi Sapunaru.

In schimb, ultimul meci din sezonul regulat a fost „condimentat” cu momente inimaginabile care s-au petrecut pe marginea terenului.

Introdus in minutul 32, Golofca a fost scos din teren in minutul 83 de Leo Grozavu, care l-a inlocuit cu Andrei Herghelegiu.

Scenele care au urmat sunt socante: conform martorilor prezenti pe arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu, Leo Grozavu l-a injurat pe Golofca, administrandu-i acestuia o corectie fizica.

Concret, antrenorul botosanenilor i-a dat elevului sau doua palme, nemultumit fiind de evolutia acestuia.

„Golofca m-a suparat pentru ca stia ce are de facut, dupa o perioada lunga de absenta pe care a avut-o din cauza unei prostii, acum nu a avut o prestatie prea buna, asa ca l-am schimbat. Am avut o iesire mai putin controlata, dar asta e cel mai important lucru de discutat dupa acest meci?”, a declarat Leo Grozavu la TV Dolce Sport.

Leo Grozavu nu este prima abatere

Antrenorul principal de la FC Botosani, Leo Grozavu, a mai fost protagonistul unor astfel de momente.

Cand antrena echipa CSM Poli Iasi, Leo Grozavu i-a administrat o corectie fizica lui Narcis Badic, care, conform declaratiilor de la acea vreme, „a fost umplut de sange” de catre tehnician.

Un alt episod care l-a avut in prim plan pe Grozavu s-a petrecut in luna iunie a anului 2015, cand FC Botosani disputa un meci pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu. La pauza acelui meci, Leo Grozavu si Deyvidas Matulevicius, pe atunci jucator al gorjenilor, au fost la un pas de a se lua la bataie, dupa ce tehnicianul lui FC Botosani a vrut sa-i dea o palma lituanianului. Culmea, la doar cateva luni distanta, Matulevicius a devenit elevul lui Grozavu la Botosani.

Echipele de start:

ASTRA GIURGIU: Lung – Belu, Geraldo, Sapunaru, Stan – Pitian, Boubacar – Budescu, Seto, Teixeira – Niculae

Rezerve: Ivanov, Florea, Bus, Nicoara, Lovin, Ionita, Balaure

FC BOTOSANI: Cobrea – Patache, Tincu, Burca, Musat – Vasvari, Cucu – Roman, Morutan, Bus – Kuku

Rezerve: Albut, Hergheligiu, Fulop, Golofca, Elek, Miron, Bordeianu

Capturi TV Digi Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.