Atac indreptat spre autocarul Borussiei Dortmund! Trei explozii, un jucator trimis la sala de operatii

Un atac ce a lovit autocarul Borussiei Dortmund, cu trei explozii, a semanat teama si panica in Germania si a dus la amanarea meciului Borussia Dortmund – AS Monaco.

Atac indreptat spre autocarul Borussiei Dortmund! Trei explozii, un jucator trimis la sala de operatii. Dupa acest atac, un jucator a fost transportat la spital si bagat in de operatie!

Acest atac s-a produs marti seara, la 10 km de stadionul unde urma sa se joace meciul turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

A fost un atac cu bomba. Dispozitivele au fost detonate in apropiere de o curba. Autocarul tocmai a redus viteza, cand au fost detonate dispozitivele. Geamurile masinii au fost sparte. Fundasul Marc Bartra, de 26 de ani, a fost ranit la brat si transportat de urgenta la spital, unde a fost operat de urgenta.

Politia germana a intrat in alerta. S-a anuntat amanarea meciului, dar spectatorii au fost retinuti o jumatate de ora pe stadion, timp in care fortele de politie germane, mobilizate de urgenta, au controlat zona asigurandu-se ca nu mai exista si un alte dispozitive care sa puna in pericol vietile oamenilor. Jucatorii Borussiei Dortmund au fost escortati de fortele de ordine catre casele lor. Vestea despre atac i-a ingrijorat pe germani. Reprezentantii autoritatilor nu au oferit detalii despre acest atac decat la cateva ore bune de la producerea exploziilor. Asa ca panica si-a pus amprenta.

Legat de acest atac, la miezul noptii (ora Romaniei), politia locala germana a sustinut o conferinta de presa. La fata locului a fost gasita o scrisoare prin care este revendicat atacul, dar nu s-au oferit mai multe informatii in aceasta privinta.

Atacul este cercetat sub acuzatia de tentativa de omor. Conform purtatorului de cuvant, este urmarita o masina cu numere de inmatriculare straine, care probabil a avut legatura cu atacul.

Meciul dintre Borussia Dortmund si AS Monaco se va juca miercuri, la 18:45, ora Germaniei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.