Atac la REGHECAMPF! Vezi „punctul slab”!

reghe si anamaria prodan

Cu putin timp inainte de ziua meciului Stelei cu Legia Varsovia, din partea polonezilor vine un atac verbal la adresa antrenorului Laurentiu Reghecampf, pe care jurnalistii polonezi il zugravesc ca fiind sub puternica influenta a personalitatii sotiei sale.

„Cine il angajeaza pe Reghecampf ia un intreg pachet de nepotisme si scandaluri. Anamaria Prodan este o femeie cu multe talente: avocat, om de afaceri, impresar, fiica de star muzical si vedeta TV. Echipa care il angajeaza pe Reghecampf ajunge imediat sa aiba jucatorii semnati de sotia antrenorului prin practici indoienice. Ea obisnuieste sa sara imediat la gatul antrenorilor si face deliciul presei din Romania”, au scris jurnalistii polonezi.

Anamaria Prodan ar fi inregistrat totusi un esec in incercarea de a-l determina pe  Reghecampf sa paraseasca Steaua, au mai scris jurnalistii.

Steaua Bucuresti va intalni, miercuri, pe National Arena, echipa Legia Varsovia in prima mansa a barajului pentru calificarea in grupele Europa League. Meciul va incepe la ora 21.45.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.