Bacau: Raliul Moldovei incepe vineri

Vineri si sambata, spectacol automobilistic in Bacau. Editia a doua a Raliului Moldovei, care conteaza ca si etapa in Campionatul National de Raliuri.

La raliu s-au inscris numai 38 de echipaje, organizatorii dand vina pe faptul ca raliul bacauan se desfasoara pe macadam, in vreme ce restul sunt pe asfalt iar echipele vor sa-si protejeze masinile. La raliu vor ajunge, insa, Valentin Porcisteanu, care s-a impus in primele doua etape (Brasov si Timisoara), precum si alti favoriti – Csaba Spitzmuller, Bogdan Marisca, Marco Tempestini sau Dan Girtofan.
Noutatea raliului este proba speciala Nevila, care se va desfasura Intre Zemes si Moinesti, proba care se anunta spectaculoasa deoarece ultimii cinci kilometri se vor desfasura „la vedere”, intr-un amfiteatru natural.

PROGRAM:
Vineri, 25 mai:
15.31 – startul oficial din fata Hotelului Moldova (bucata de strada dintre Calea Marasesti si Casa Modei va fi inchisa circulatiei)
16.17 – Proba Speciala Hemeiusi
16.33 – Proba Speciala Trebes
17.08 – Proba Speciala la Centrul de Afaceri
20.00 – Concert COMPACT

Sambata, 26 mai:
09.01 – Start
09.47 – PS Hemeiusi
10.03 – PS Trebes
11.59 – Proba Nevila-Zemes-Moinesti
15.15 – PS Hemeiusi
15.31 – PS Trebes
17.27 – PS Nevila
19.32 – Sosire: Hotel Decebal
22.30 – Festivitate de premiere si concert TAXI – in fata Prefecturii

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.