BECKHAM: Primul antrenament la Paris Saint-Germain

david beckham

Fotbalistul englez David Beckham s-a antrenat miercuri pentru prima oara cu noii sai colegi de la Paris Saint-Germain, la doua saptamani dupa momentul foarte mediatizat in care a semnat cu clubul din capitala Frantei, anunta AFP.

Circa 100 de ziaristi din toata lumea au venit sa asiste la primii pasi ai mijlocasului de 37 de ani la Camp des loges, centrul de antrenament al lui PSG, la periferia de vest a Parisului. Sesiunea de antrenament a fost transmisa in direct de site-ul clubului si de unele televiziuni din Franta.
Mijlocasul, care pe 31 ianuarie a semnat pentru cinci luni cu liderul din Hexagon, s-a intalnit marti cu coechipierii sai la Valencia, unde a privit meciul din tribune.
Ancelotti n-a exclus ca, in functie de forma jucatorului, Beckham sa faca parte din lotul pentru meciul din campionat, de duminica, de la Sochaux. Fostul capitan al Angliei ar mai putea avea de asteptat o saptamana pentru a debuta contra rivalului istoric al lui PSG, Olympique Marseille, in etapa urmatoare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.