Bilete la partida FC Botoșani – UTA Arad

Clubul FC Botoșani a pus în vânzare bilete pentru partida din etapa a 4-a a Ligii 1 la fotbal dintre FC Botoșani și UTA Arad, partidă care va avea loc vineri, 6 august, de la ora 18.30 pe stadionul Municipal din Botoșani.

Biletele au fost puse în vânzare de miercuri, 4 august, atât la casa de bilete a stadionului Municipal cât și online pe www.bilete.ro sau www.fcbotosani.ro.

Prețurile biletelor este de 15 lei la peluze și 30 lei la tribune.

În incinta stadionului Municipal au acces:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Toți spectatorii care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, unul dintre următoarele documente (inclusiv copii care au peste 7 ani):

act de identitate (CI, pasaport),

dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare). Dovada poate fi descărcată în format electronic accesând link-ul: https://adulti.renv.ro/users/login,

copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării,

rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore),

rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.