BOTOSANI a fost capitala Moldovei la AIKIDO AIKIKAI (FOTOGALERIE)

In perioada 16-18 mai a avut loc la Sala Polivalenta Elisabeta Lipa din municipiul Botosani Seminarul National de AIKIDO AIKIKAI condus de sensei Dorin Marchis, 5 dan, presedintele Fundatiei Romane de Aikido Aikikai.

Pe parcursul celor trei zile au avut loc patru antrenamente si doua sesiuni de examinare, una pentru copii si una pentru adulti.

DATI CLICK PE POZA PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO!

Manifestarea a fost organizata in cadrul Proiectului „Educatie prin Aikido” cu sprijinul Primariei Botosani si a reunit in acest an peste 140 de practicanti Aikido Aikikai din Bucuresti, Galati, Sibiu, Iasi, Baia Mare, Cluj-Napoca, Piatra-Neamt, Bacau, Roman, Vaslui, Suceava si Botosani.

„Au fost examinati 86 de sportivi, toti au promovat si multi au luat doua grade. Copiii sunt superbi prin dorinta lor de a invata. Reusim sa disciplinam generatiile viitoare si aducem plus-valoare societatii romanesti. Toata Moldova s-a adunat la Botosani in vederea participarii la intalnirea Comitetului Director al Federatiei Internationale de Aikido si participarea la Seminarul International condus de Waka Sensei. Multumesc in mod deosebit Primariei Botosani pentru sprijinul financiar acordat, reusind la Botosani sa desfasuram un seminar de anvergura, iar Asociatia AIKI DOJO sa se dezvolte foarte puternic. Ma bucura colaborarea cu Universitatea «Stefan cel Mare» Suceava si ii regasim pe saltea la antrenamente alaturi de noi”, a declarat sensei Dorin Marchis la incheierea seminarului.

Parteneri: Primaria Municipiului Botosani, Inspectoratul de Politie Judetean Botosani, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Botosani, Penitenciarul Botosani si Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava.

Asociatia AIKI DOJO promoveaza disciplinele martiale japoneze Aikido Aikikai si Tenshin Shoden Katori Shinto-ryu in Suceava, datorita colaborarii fructuoase cu Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.