BOTOSANI: La un pas de finala Challenge Cup la Handbal

foto: svnews.ro

Echipa CS Universitatea Suceava a invins echipa din Luxemburg la o diferenta de 2 goluri. Daca „universitarii” trec si de retur, finala se va juca la Botosani.

Meciul de handbal dintre CS Universitatea Suceava – Handball Esche Luxemburg s-a terminat cu scorul de 23-21 in favoarea echipei gazda. Sansele de calificare in finala Challenge Cup pentru „universitari” sunt foarte mari.

„Baietii nostri erau obositi dupa un meci foarte greu cu CS Constanta si s-a vazut asta. Sper ca la Luxemburg sa fie odihniti si sa nu-i lase pe adversari sa profite de avantajele jocului acasa. Eu zic ca ne putem pregati de finala”, a explicat prefectul Costica Macaleti.

Asa cum oficialii de la Luxemburg au scris si pe site-ul oficial, meciul retur cu echipa romanesca va avea loc pe 27 aprilie, incepand cu ora 17. Daca sucevenii se vor califica in finala, una dintre mansele acesteia se va juca la Botosani, asa cum au stabilit, de comun acord, reprezentantii clubului si conducerea judetului si municipiului Botosani.

Finala Challenge Cup ar reprezenta un eveniment special la Botosani, mai ales ca patru dintre „universitari” sunt botosaneni.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.