BOTOSANI, locul 2 pe tara la tenis de masa!

Sambata, de Ziua Internationala a Tenisului de Masa, practicantii acestui sport, indragit de foarte multi oameni, s-au intalnit pentru a participa la competitia ce se organizeaza in fiecare an.

Pe 6 aprilie este World Table Tennis Day 2017, zi in care se organizeaza competitii intre iubitorii tenisului de masa in mai multe localitati din lume, conform ITTF.com. Romania participa la aceasta pentru a doua oara la acest eveniment sportiv.

In schimb, pentru Botosani organizarea acestui eveniment sportiv, care are drept scop promovarea tenisului de masa in intreaga lume, este o premiera. 64 de sportivi din judet au venit la Sala Polivalenta „Elisabeta Lipa” din Botosani pentru a nu rata competitia de Ziua Internationala a Tenisului de Masa. Iar, dupa cum au declarat organizatorii evenimentului sportiv ca daca s-ar desfasurat in sala mare de sport, prezenta iubitorilor tenisului de masa ar fi fost mult mai mare. Cu toate acestea, judetul Botosani a reusit sa se claseze pe locul 2 pe tara, dupa Bucuresti, in ceea ce priveste numarul de participanti, dupa cum a declarat Maricel Macsim, aministratorul firmelor Maxim Special Construct si CAR Mileniul III, care au finantat acest eveniment sportiv.

„M-am implicat direct in aceasta actiune care are drept scop promovarea tenisului de masa in intreaga lume. Imi doresc sa organizez si in urmatorii ani aceasta actiune, pentru ca sportul sa devina o activitate pentru cat mai multi cetateni din Botosani si doresc, ca impreuna cu dumneavoastra, sa fim un exemplu pozitiv si sa aratam lumii intregi ca Botosaniul promoveaza sportul, iubeste sportul de masa si este fruntas cand vine vorba de tenis de masa”, a declarat Maricel Macsim.

La finalul competitiei, care s-a intins pe parcursul intregii zile de sambata, 8 aprilie, primii cinci competitori au fost premiati de organizatorii si sponsorii acestui aveniment sportiv, Maxim Special Construct si CAR Mileniul III.

Iata clasamentul:

Locul I – Onufrei Ciprian

Locul II – Valcu Alin

Locul III – Duceac Catalin

Locul IV – Halip Rares

Locul V – Salavastru Petru, Corneanu Sorin, Havris Rares, Chiriac Marius

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.