BOTOSANI: Seminar National de AIKIDO AIKIKAI

Asociatia AIKI DOJO – sectia Botosani organizeaza, in perioada 10-12 mai 2013, Seminarul National de AIKIDO AIKIKAI condus de sensei Dorin Marchis 5 dan, presedintele Fundatiei Romane de Aikido Aikikai, la sala de sport a Scolii Gimnaziale nr. 17 Botosani.

Manifestarea este organizata in cadrul Proiectului „Aikido si Katori Shinto-ryu in Botosani” cu sprijinul Primariei Botosani. Parteneri: Primaria Municipiului Botosani, Inspectoratul de Politie Judetean Botosani, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Botosani, Penitenciarul Botosani si Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava. Asociatia AIKI DOJO promoveaza disciplinele martiale japoneze: AIKIDO AIKIKAI si Tenshin Shoden Katori Shinto-ryu si in Suceava, datorita colaborarii fructuoase cu Universitatea „Stefan cel Mare”.

Program:

Vineri: 10 mai 2013

– 18.00-20.00: Antrenament general

Sambata: 11 mai 2013

– 10.00-12.00: Antrenament general

– 16.00-18.00: Examinare copii si adulti

– 18.00-20.00: Antrenament general

Duminica: 12 mai 2013

– 10.00-12.00: Antrenament general

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.