BOTOSANI-TSKHINVALI, meciul care da STARTUL in LIGA EUROPA pentru echipele romanesti

Anunt IMPORTANT : Desi meciul incepe la ora 20,00, suporterii sunt asteptati sa vina la stadion incepand cu ora 18,00, pentru a nu se ajunge la situatii neplacute din cauza controalelor drastice la intrare, care pot duce la aglomeratie nedorita.

BOTOŞANI-TSKHINVALI. Primul meci al unei formatii romanesti in editia 2015/2016 a Ligii Europa se joaca joi, de la ora 20.00.
 
FC Botosani isi face astfel debutul in cupele europene, intalnind 
pe teren propriu gruparea gruzina Tskhinvali. 
 
Tskhinvali, ca echipa, isi are inceputurile in 1936. Si-a schimbat insa, de mai multe ori numele, dar si domiciliul, in mai multe orase din zona Caucazului de Sud.
 
La un moment dat a castigat chiar Cupa Georgiei, insa asta se intampla in 1987.
 
La ora actuala, echipa se bazeaza aproape exclusiv pe jucatori de nationalitate georgiana, singurul stranier fiind rezerva de portar, rusul Soslan Nanievi. 
 
In echipa FC Botosani trebuie mentionate schimbarile interesante care au intervenit in aceasta vara. Au fost adusi : portarul Plamen Iliev, de la Levski Sofia, fundasul central Andrei Cordos, de la Pandurii, atacantul Dan Roman, de la Gaz Metan, dar si un scotian,  mijlocasul Scott Robertson, de la Hibernian.
 
Meciul se joaca de la ora 20.00.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.