Home Sport CAINII au fost TINUTI in LESA de AMATORII „SUPLEANTULUI” MUGUREL

CAINII au fost TINUTI in LESA de AMATORII „SUPLEANTULUI” MUGUREL

Prima repriza a fost una anosta, ambele echipe au stat in expectativa asteptand greseala adversarului. 

Botosanenii, sub comanda „ supleantului” Mugurel Cornateanu, fost potaie dinamovista pana acum un an, nu s-a prea avantat spre poarta lituanianului Cerniauskas avand doar o actiune mai acatarea, atunci cand argentinianul Cabrera si-a culcat adversarul bagand cu spitul basica-n ate. In tribune a fost explozie de entuziasm, de cateva luni este asteptat acest gol, trebuiau intr-un fel si baietii nostri sa-si motiveze banutii pe care-i primesc de la club, o parte fiind din bugetul tuturor botosanenilor. 
 
Valeriu Iftimie si Cornel Sfaiter, in extaz,  au levitat cateva zeci de secunde la tribuna oficiala, primarul Ovidiu Portariuc a tras cu ochiul discret spre cei doi oameni de afaceri sorbindu-le bucuria.
 
Ne-am asteptat ca fericirea spectatorilor sa tina pana la pauza, dar n-a fost sa fie, un dulau negricios, cu prenumele mioritic, de Marcel, dar cu nume exotic, Essombe,  si-a aratat coltii in al doilea minut al prelungirilor, stopand  brusc entuziasmul din tribune. 
 
In cea de a doua repriza partida s-a desfasurat sub semnul improvizatiei, cu Cabrera epuizat si cu Martinus mai mult pe jos ai nostri au parut o adunatura de amatori alergand brambura pe teren.
 
Nici dinamovistii n-au fost mai breji, dar cel putin Mircea Rednic a aruncat in lupta 3 juniori. 
 
Punctul castigat e o simpla frectie la un picior de lemn, etapa viitoare echipa noastra  se deplaseaza tocmai la Giurgiu sa dea piept cu „astralii” lui Costica Budescu. 
 
Cu cele 8 puncte F.C Botosani ramane pe locul 12, pozitie rusinoasa la cate laude au curs pe Sitna in ultimele luni.
 
Lucian Alecsa
 

Exit mobile version