CAINII ROSII au intrat in insolventa!

Tribunalul Bucuresti a admis, joi, cererea societatii care administreaza clubului FC Dinamo de deschidere a procedurii generale a insolventei, stabilind termen pentru continuarea procesului data de 10 septembrie.

„Admite cererea debitorului FC Dinamo 1948. Deschide procedura generala a insolventei. Termen pentru continuarea procedurii la 10.09.2014. Desemneaza administrator judiciar pe CII Dascal Catalin Andrei care va indeplini atributiile prevazute de art. 20 raportat la art. 49 al.1 lit. a din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, cu o remuneratie de 1.500 lei din averea debitorului”, se arata in solutia pronuntata de Tribunalul Bucuresti.

Miercuri, a avut loc al doilea termen in dosarul inregistrat la 13 mai, la Tribunalul Bucuresti, prin care clubul condus de Ionut Negoita solicita deschiderea procedurii de insolventa.

FC Dinamo este al saselea club de Liga I care solicita intrarea in insolventa in ultimii doi ani, dupa FC Rapid, Gloria Bistrita, Universitatea Cluj, Otelul Galati si FC Vaslui.

Comisia pentru acordarea licentei cluburilor a retras, la 21 mai, licenta clubului Dinamo pentru participarea in competitiile de club UEFA in sezonul 2014-2015 la solicitarea directorului Administratiei de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru. Ulterior, la 28 mai, Comisia de Apel a Administratiei de licentiere a FRF a respins memoriul gruparii FC Dinamo prin care contesta retragerea licentei.

Conform legislatiei UEFA un club nu poate participa in cupele europene in perioada in care se afla in insolventa. UEFA permite inscrierea cluburilor in competitiile pe care le organizeaza dupa un an de la incheierea acestei proceduri.

Formatia condusa de Flavius Stoican a ocupat pozitia a patra in clasamentul Ligii I la finalul sezonului, loc care ii permitea sa participe in turul doi preliminar al Ligii Europa, editia 2014-2015. Urmatoarea echipa in clasament care detine licenta pentru cupele europene este CFR Cluj.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.