CAMPIONAT national de LUPTE greco-romane la Botosani

11 medalii au revenit luptatorilor botosaneni! Doua zile municipiul Botosani a fost gazda Campionatului national individual de lupte greco-romane. Evenimentul sportiv a fost organizat de Clubul Sportiv Botosani cu sprijinul Federatiei Romane de Lupte.

La deschiderea competitiei au participat oficialitati ale judetului: prefectul Dan Nechifor, presedintele CJ Costica Macaleti, senator Doina Federovici, consilierul local Amos Andrei, directorul Clubului Sportiv Botosani, Mia Roata, dar si presedintele Federatiei Romane de Lupte Razvan Parcalabu.

Este a V-a competitie care se organizeaza la Botosani, fiindca judetul nostru, asa cum a precizat inclusiv presedintele federatiei, este o pepiniera de luptatori valorosi si cu rezultate remarcabile in competiile internationale.

Peste 300 de sportivi legitimati la 40 de cluburi din tara, din care 24 de la Clubul Sportiv Botosani, au luptat la doua categorii de varsta: juniori mici 12-13 ani si 15-15 ani.

Directorul Clubului Sportiv Botosani a anuntat ca muncipiul Botosani va mai fi gazda unei noi competitii sportive de lupte greco-romane de aceeasi anvergura in anul 2017.

Evenimentul a fost gazdiut de Sala Polivalenta «Elisabeta Lipa», unde, din pacate, a fost si un moment mai putin placut cand s-a intrerupt curentul electric. Dar acest incident care a durat vreo doua minute a fost trecut cu vederea de participanti.

Clubul Sportiv Botosani a obtinut 11 medalii, din care 6 la categori de varsta juniori III si 5 la categoria de varsta juniori IV.

Un Campionat National de Lupte pentru juniori a mai fost organizat la Botosani, in anul 1974.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.