CAMPIONATUL EUROPEAN DE GO: Un botosanean a castigat medalia de aur!

alexandru pitrop

La aceasta editie a Campionatului au participat 89 de tari.

Alexandru Pitrop, legitimat la Clubul de Go din Botosani a castigat in Anglia titlul de campion european la GO la categoria destinata participantilor cu varsta pana in 16 ani.

La categoria la care a evoluat juniorul botosanean au fost inscrisi 35 de participanti din Anglia, Rusia, Ucraina, Spania, Germania, Cehia, Franta, Ungaria, Polonia, Olanda.

Numarul total al participantilor la aceasta editie a Campionatului European de GO destinat juniorilor gazduit de localitatea Bognor Regis din Anglia a fost de 89.

Din acestia, 42 de sportivi au fost la categoria sub 12 ani, 35 la sub 16 ani si 12 la categoria sub 20 de ani.

Pe langa medalia de aur obtinuta de Alexandru Pitrop, Romania s-a mai intors din Anglia si cu un argint cucerit de reprezentantul tarii noastre la categoria sub 12 ani.

„Alexandru a reusit sa ramana neinvins castigand toate cele sase runde ale competitiei desi, ca tarie de joc, era cotat sub nivelul catorva dintre cei mai buni juniori europeni, unii dintre ei, fosti campioni europeni”, a declarat Neculai Pitrop, tatal sportivului si, totodata, antrenorul Clubului Sportiv Go Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.