CAMPIONATUL NATIONAL DE CROS: Patru medalii de aur pentru Botosani

Cele patru fete de la LPS Botosani au fost premiate de prefectul Costica Macaleti.

Patru fetite de 8 si 9 ani au facut onoare judetului-gazda a actualei editii a Campionatului National de Cros, urcand pe prima treapta a podiumului, in cadrul premierei la grupa de varsta din care fac parte. Copilele au fost premiate de prefectul Costica Macaleti si felicitate ca, in ciuda frigului si a concurentei din intreaga tara, au reusit sa aduca Botosanilor un nou premiu I. Eleve ale Liceului cu Program Sportiv, acestea au avut alaturi pe podium alte mici atlete din Medias (locul III) si Iasi (II).
Competitiile au fost organizate sambata, 2 martie, pe dealul Cornisa si, in ciuda terenului nu foarte avantajos si a temperaturilor scazute, au atras peste 500 de sportivi, antrenori si organizatori din toate judetele tarii.
„Ne bucuram sa va avem astazi (sambata, 2 martie, n.red.) la Botosani. Felicit sportivii si antrenorii pentru ca au ajuns in aceasta faza a campionatului. Sportul este frumos si sanatos si trebuie sa incurajam cat mai mult tinerele generatii in aceasta directie. Mult succes in continuare!”, a declarat prefectul Costica Macaleti langa podium.
Toate premiantele au primit medalii si tricouri personalizate, ultimele fiind mai mult decat binevenite in fata vantului rece de pe versantul de la marginea orasului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.