Campionul olimpic Nicu Vlad, in vizita la prefect

Presedintele Federatiei Romane de Haltere a fost, in aceasta dimineata, in vizita la prefectul Dan Nechifor.

Sosit la Botosani cu ocazia organizarii campionatului national de haltere, fostul campion olimpic a fructificat deplasarea pentru identificarea unor solutii de sustinere financiara a sportivilor botosaneni. 
 
Nicu Vlad s-a consultat cu reprezentantul Guvernului in teritoriu, cautand modalitati prin care autoritatile publice sa poata aloca fondurile atat de necesare pentru antrenamentul si participarea botosanenilor la competitiile nationale si internationale. 
 
„Am sugerat infiintarea unei asociatii care, prin depunerea proiectelor, sa poata accesa bugetele locale. Un parteneriat public-privat pe cativa ani, chiar, ar fi de dorit, insa, lucruri mai concrete vor putea fi detaliate dupa infiintarea asociatiei.”, a declarat prefectul Dan Nechifor dupa intalnirea cu olimpicul Nicu Vlad.  
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.