Catalin Flutur: „Nu pot sa fiu decat extraordinar de mandru ca un botosanean participa la Jocurile Olimpice”

Alin Alexuc, sportivul botosanean luptator la greco-romane,  care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Londra, s-a intalnit cu primarul Catalin Flutur, invitat fiind la Primarie de edilul care a vrut sa-l felicite pentru performanta sa.

Atat sportivul, cat si antrenorul sau, Ioan Asaftei, precum si directorul Clubului Sportiv, Andrei Amos, au primit din partea primarului cate o diploma de excelenta, lui Alin Alexuc fiindu-i inmanat si un premiu in bani.
„Stim de foarte multa vreme calitatile si posibilitatile lui Alin si nu pot sa fiu decat extraordinar de mandru ca un botosanean participa la Jocurile Olimpice la o ramura sportiva care de mult nu a mai fost reprezentata de un botosanean. Am avut canotoarele, toate apreciate la vremea lor, este randul ca si noi sa il apreciem pentru tot ceea ce a facut pentru ca numele lui, legat de participarea la Olimpiada, leaga Botosaniul de Olimpiada. Nu pot decat sa apreciez lucrul acesta, sa apreciez performanta lui Alin, sa apreciez pe cei care l-au descoperit si l-au indrumat”, a declarat primarul Catalin Flutur.
La randul sau, Alin Alexuc i-a multumit primarului, si in primul rand celor care i-au cizelat talentul ajutandu-l pe drumul spre inalta performanta.
„Eu vreau sa va multumesc ca am avut placerea sa stau cu dumneavoastra la masa. Multumesc si domnului antrenor care m-a antrenat timp de doi ani la lotul national de cadeti. Multumesc conducerii clubului care m-a sustinut in acest timp, cat am fost plecat. Sper sa aduc o medalie”, au fost cuvintele tanarului botosanean selectionat in lotul olimpic.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.