CĂTĂLIN GOLOFCA, la un pas de a reveni la FC BOTOȘANI!

Clubul de la care a plecat pune condiții înainte de a-l primi înapoi, după ce Gigi Becali l-a pedepsit pentru viața extrasportivă înaintea unor meciuri foarte importante pentru FCSB.

Finanțatorul clubului de la București, Gigi Becali nu l-a iertat pe Cătălin Golofca pentru viața extrasportivă pe care mijlocașul a avut-o din momentul în care a ajuns în București. L-a criticat public pe acesta, i-a reproșat și față în față derapajele pe care le-a avut, iar Nicolae Dică l-a scos din lot la ultimele meciuri ale FCSB-ului.

Se vorbește tot mai mult despre o despărțire a fotbalistului de FCSB în această iarnă. FC Botoșani agrează ideea de a-l aduce înapoi pe Golofca, însă condiția este clară. Doar dacă FCSB îl cedează gratis.

Oricum Cătălin Golofca nu mai poate juca la alt club în afara FCSB-ului și Botoșaniului în România, având meciuri oficiale în acest sezon pentru ambele formații.

Cătălin Golofca (27 de ani) a ajuns la FCSB în acest sezon, pentru 400.000 de euro și 60% dintr-un eventual transfer, și a avut 9 apariții în tricoul roș-albaștrilor în Liga 1, fără să marcheze.

„Mi-a trimis cineva un filmuleț pe Whatsapp, e ușor acum cu tehnologia asta! Era Golofca cu băutură, nenorociri. Noi aveam meci cu Sporting și el era prin cluburi. Cred că are ceva la cap. L-am ciondănit și la tv, și față în față, să vedem dacă înțelege”, a spus Gigi Becali.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.