Ce a facut un MARE CAMPION roman pentru a o incuraja pe SIMONA HALEP la US Open

„Este o sportiva deosebita si merita tot suportul nostru, aici”, declara un mare campion roman despre Simona Halep. Ce a facut acesta pentru a-i sustine moralul in meciul cu Shelby Rogers?

Lucian Bute, caci despre el e vorba, venit special pentru Simona Halep la New York , in tribuna de la US Open, pentru a o incuraja in confruntarea pe care a avut-o la meciul cu Shelby Rogers.
 
„I-am urmarit evolutia in aceasta saptamana, am vazut ca s-a calificat in turul trei si am zis ca trebuie neaparat sa fiu prezent la meci. M-am urcat in masina azi dimineata si am ajuns la New York pentru a o incuraja pe Simona, pentru ca este o sportiva deosebita si merita tot suportul nostru, aici”, a declarat Bute.
 
Dupa victorie, el a felicitat-o pe Simona si a promis ca va veni si la finala: „Ma bucur din tot sufletul ca a castigat Simona, o felicit pe aceasta cale, si-a aratat clasa in aceasta seara si pur simplu nu i-a dat nicio sansa adversarei. Sper sa ajunga in finala si sa o si castige si o sa fiu prezent la meci”.
 
Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open dupa ce a dispus, in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, sportiva venita din calificari.
 
In optimi, Halep o va intalni pe Sabine Lisicki, locul 24 WTA si cap de serie numarul 24.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.