Home Sport CE i s-a „PREZIS” SIMONEI HALEP

CE i s-a „PREZIS” SIMONEI HALEP

Este incredibil, dar cei care au facut predictiile pentru tenisul feminin si masculin al urmatorilor ani, spun ceea ce nu prea vrem sa credem in legatura cu tenismena SIMONA HALEP.

Reprezentantii Australian Open-ului au alcatuit si publicat o serie de 15 predictii pentru tenisul feminin si tenisul masculin. Alix Ramsay formuleaza concluzii clare, nelipsite de duritate, in cea ce le priveste pe reprezentantele circuitul WTA. Sunt predictii care apar pe site-ul turneului, fiind asumate de organizatori. 
 
Mai exact, in ceea ce o priveste pe Simona, aceasta primeste aceeasi „critica” precum Dominica Cibulkova.  Sunt luptatoare, dar … prea mici ca inaltime. Din acest motiv au probleme serioase in incercarea lor de a pune mana pe un mare trofeu.
 
„Simona Halep este o luptatoare, ca si Dominica Cibulkova.  Dar, finalistele de anul trecut de la French Open si Australian Open au o mica problema – sunt prea mici. Munca pe care ambele tenismene sunt obligate sa o depuna pentru a face fata fortei brute pe care adversarele lor mai inalte o genereaza cu aparenta usurinta, inseamna ca fiecare tur, in fiecare turneu, este ca o coaja de banana care asteapta sa le vina de hac si sa le propulseze spre iesire. Vor avea momentele lor de glorie, acesti atomi puternici, dar vor avea probleme sa puna mana pe marile premii si trofee”, analizeaza Ramsay.
 
Simona Halep are inaltimea de 1.68 metri.
 
„Predictii fara frica” o mai vizeaza si pe tenismena Ana Ivanovic, despre care afirma ca „nu are creierul pentru a se impune”: „cand da de probleme, incepe sa gandeasca prea mult. Cu cat gandeste mai mult, cu atat se zbate mai mult”, dar si pe Eugenie Bouchard si Sloane Stephens.
 
In tabara barbatilor, Nishikori si Raonic sunt catalogati drept „jucatori care vor ramane fara titlu de Mare Slem”, cam aceeasi predictie care o vizeaza pe Simona Halep. Nu ne ramane decat sa ne indoim de realizarea acestor predictii si sa credem in forta luptei de care tenismena romanca este in stare, pe care a aratat-o de mai multe ori. 
 

Exit mobile version