Ce lucruri uimitoare scriu jurnalistii sportivi americani despre SIMONA HALEP si turneul de la MIAMI

Imaginea Simonei Halep, asa cum apare creionata in cea mai apreciata publicatie de profil din SUA, in tabloul turneului de tenis de la Miami, nu este deloc datatoare de sperante. Jurnalistii publicatiei Tennis Magazine NU II DAU NICIO SANSA SIMONEI HALEP pentru TURNEUL de la MIAMI.

Presa americana nu pare deloc impresionata de succesul romancei Simona Halep la Indian Wells, unde tenismena a castigat cel mai important trofeu din cariera sa.
 
Jurnalistii americani de la cea mai apreciata publicatie de profil din lume, Tennis Magazine, nu ii dau nicio sansa Simonei Halep pentru turneul de la Miami. 
 
Acestia scriu ca Simona ar putea fi eliminata inca din primul meci, de Nicole Vaidisova. Celebra publicatie americana noteaza ca de pe partea de tablou a Simonei in semifinale se va califica Victoria Azarenka.
 
Motivul pentru care americanii nu pariaza pe Simona Halep tine de problemele fizice ale sportivei noastre. Asta desi Simona a declarat ca este suta la suta pregatita fizic.
 
Nici jurnalistii de la Bleacher Report nu cred ca Simona poate ajunge departe la turneul de la Miami. O parere similara o are si expertul WTA.
 
Sa speram insa ca sportiva noastra va produce o surpriza la acest turneu pentru toti cei care nu ii dau sanse prea mari. Romanii cred in puterea de lupta, incredibila, a Simonei Halep. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.