Ce o asteapta pe SIMONA HALEP in sferturile de finala de la Shenzen

Simona Halep are in fata un meci care nu ar trebui sa ii puna mari probleme pentru calificare in urmatoarea etapa a turneului din China, de la Shenzen.

In sferturile de finala, Simona Halep o va intalni pe Aleksandra Krunici (Serbia), jucatoare venita din calificari si locul 84 WTA, care a trecut, cu scorul de 3-6, 7-6 (7/1), 6-1, de Anna Schmiedlova (Slovacia), pozitia 73 in clasamentul mondial. 
 
Halep si Krunici (21 de ani) s-au mai intalnit o singura data in circuitul WTA, romanca impunandu-se cu scorul de 6-2, 6-4, in turul doi al turneului de la Bucuresti din 2014. Simona Halep a castigat anul trecut intrecerea din capitala Romaniei.
 
Pentru calificarea in sferturi de finala la Shenzen, Halep va primi 60 de puncte WTA si un cec in valoare totala de 8.934 de dolari.
 
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului dotat cu premii in valoare totala de 500.000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.
 
Simona Halep a fost multumita de jocul facut miercuri, declarand ca a jucat mai bine decat in primul tur. 
 
„Nu a fost deloc usor, adversara mea a jucat foarte bine si este o jucatoare de mare viitor. A servit foarte bine in acest meci. Sunt bucuroasa, deoarece am jucat mai bine decat in primul tur. Ma simt mai bine pe zi ce trece si imi intru in forma. Vreau sa merg cat mai departe, deoarece imi place acest turneu. Vreau sa ma bucur de prezenta la acest turneu”, a spus Simona Halep.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.