CEA MAI MARE VICTORIE pentru SIMONA HALEP, pana acum…. A CASTIGAT la INDIAN WELLS!

Este cel mai important trofeul castigat de SIMONA HALEP in cariera! S-a impus in 3 seturi, in fata sarboaicei Jelena Jankovici, scor 2-6, 7-5, 6-3.

Turneul din California este cel mai important in afara celor de Mare Slem! 
 
Simona a acuzat si o mica accidentare intre primul si cel de-al doilea set, dar nu a renuntat. 
 
Si-a pierdut si cateva servicii, dar acelasi lucru i s-a intamplat si adversarei sale.   
 
Tenismena romanca are obtinut astfel 1000 de puncte WTA si un cec de 900.000 de dolari! Simona a trecut pe locul 1 in clasamentul Road to Singapore, cel care conteaza pentru Turneul Campioanelor!
 
Meciul a fost intens, plin de emotii pentru suporteri. In primele două seturi si jumatate, jocul Simonei a aratat deceptionant. Romanca s-a mobilizat insa dupa ce in prima parte a meciului a fost ezitanta de pe fundul terenului, s-a lasat dominata de adversara pe propriul serviciu, acolo unde a pierdut nu mai putin de 8 gameuri, si a risipit un numar enorm de mingi.
 
Dupa ce a pierdut primul set, scor 2-6, Simona a cerut interventia medicului, acuzind probleme la coapsa dreapta. Interventia nu a durat prea mult, dar Simona Halep a parut in anumite momente sa aiba o deplasare dificitara in teren, mai ales cind trebuia sa urce spre fileu, scrie gsp.ro.
 
Pentru prima oara de cind este la un nivel inalt, Simona Halep a izbit racheta de teren in mod repetat. Jucatoarea noastra a tipat, s-a infuriat pe jocul slab prestat in primele seturi si si-a ingropat fata in miini cind a stat pe banca.
 
„Vreau sa o felicit pe Jelena pentru cum a jucat. Ai fost fantastica in aceste doua saptamini. Sunt foarte fericita pentru ca am castigat acest turneu. Vreau sa multumesc sponsorului si organizatorilor. Vreau sa multumesc fanilor pentru ca veniti peste tot pentru a ma sustine si pentru ca imi dati putere sa merg mai departe. Le multumesc si celor care s-au uitat de acasa la meci. Este cel mai important turneu din cariera mea si nu il voi uita niciodata”, a spus Simona Halep la finalul meciului.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.