CFR CLUJ – FC BOTOȘANI 0-0. Reacția celor doi antrenori după acest rezultat!

CFR Cluj nu a profitat de pasul greșit făcut de FCSB cu Voluntari 0-0, și s-a împiedicat pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 0-0.

Prima ocazie notabilă a partidei a venit în minutul 21, atunci când Djokovici a reluat cu capul puțin pe lângă poartă.

FC Botoșani a dat replica șapte minute mai târziu, prin Daniel Popa. Atacantul împrumutat de la Dinamo s-a înălțat inspirat peste apărarea clujenilor, dar a reluat cu capul peste transversală.

Meciul a continuat să fie animat, iar CFR a mai avut o ocazie importantă în minutul 32, prin Deac. Acesta e executat frumos o lovitură liberă, dar goalkeeper-ul Cobrea a reținut fără mari probleme.

Djokovici a mai irosit o șansă importantă pentru CFR la patru minute după pauză, ratând inexplicabil din câțiva metri după ce primise o centrare perfectă de la Deac.

Moruțan l-a surprins pe Arlauskis în minutul 62, dar lituanianul a fost atent și a respins în corner.

În minutul 74, Moruțan a avansat curajos în careul CFR-ului, a fost doborât de Culio, dar arbitrul Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue.

Meciul s-a terminat 0-0, spre exasperarea lui Dan Petrescu, care și-ar fi dorit neapărat victoria în meciul cu echipa moldoveană pentru a ajunge la 6 puncte de FCSB și Craiova.

CFR rămâne lider, cu 33 de puncte, cu patru peste urmăritoarele FCSB și CSU Craiova. FC Botoșani se află pe locul 5, cu 24 de puncte.

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, s-a declarat dezamăgit de prestația echipei sale din remiza cu FC Botoșani, 0-0.

„Azi nu am fost inspirați, nu am ales soluțiile bune. Noi am suferit după pauză, la fel ca în alte meciuri. Sunt dezamăgit de rezultat și de faptul că nu am jucat bine, dar sunt dezamăgit și de public. O echipă care e pe primul loc trebuie să fie încurajată, nu cum a fost azi. Am fi vrut mai multă susținere, parcă cineva avea ceva cu noi, m-a deranjat atitudinea spectatorilor. Mă așteptam la mai mult de la Nistor, voiam mai multă calitate, mai mult tupeu, mai multe realizări. E prima oară când el joacă rău, dar toată lumea trebuie să fie pregătită, voi face în continuare multe schimbări. E normal ca Balde să fie nemulțumit că nu a prins lotul. Dacă se pregătește bine, are șanse să fie pe teren etapa viitoare. m avut câteva șanse azi pe care nu le-am concretizat în gol. Nu am jucat la fel de bine ca în meciurile precedente. Nu resimțim presiune! Suntem fotbaliști. Presiune simt cei care se trezesc dimineața la 7 să plece la muncă. Botoșani va scoate puncte cu toate echipele bune. Botoșani e o echipă bună, stă bine în teren. Sunt 100% sigur că Botoșaniul va intra în play-off”, a spus Dan Petrescu.

Și Costel Enache, tehnicianul celor de la FC Botoșani, a comentat rezultatul de egalitate obținut de echipa sa pe terenul liderului.

„Cu toții încercăm să confirmăm ceea ce am realizat până acum și să ne depășim limitele. Știam că CFR are un potențial ofensiv foarte bun, trebuia să facem un joc defensiv la fel de bun. Ne-am bazat pe contraatac, consider că știm să facem acest lucru. Obiectivul n-a fost să împiedicăm pe cineva, ci să încercăm să ne autodepășim și să ne gândim la un obiectiv măreț precum play-off-ul. Suntem pe un drum bun, acest punct ne dă încredere și speranță”, a spus Costel Enache.

Olimpiu Moruțan, cel mai promițător jucător din lotul moldovenilor, a vorbit și el despre egalul cu CFR și planurile pe care le are la Botoșani în perioada următoare.

„Vreau să-mi ajut echipa, să mă ajut pe mine, nu alte echipe. Am avut emoții, dar asta a fost soarta jocului. E un rezultat bun, suntem mulțumiți. Dacă vom munci și vom da totul pe teren, eu zic că avem șanse mari să fim prezenți în play-off. Mă simt foarte bine aici și nu vreau să vorbesc despre un transfer”, a precizat Olimpiu Moruțan.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban, Culio – Deac, Djokovici, Nistor – Vera

Rezerve: Duka, Coman, Moutinho, Al. Păun, Mureșan, Peteleu, Omrani

Antrenor: Dan Petrescu

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Plămadă, A. Burcă, Mușat – Bordeianu, Tincu – Serediuc, Moruțan, L. Buș – D. Popa

Rezerve: Pap, Rodriguez, Oaidă, Târsă, Târnovan, Kuku

Antrenor: Costel Enache

Arbitru: Istvan Kovacs

A1: Vasile Marinescu

A2: Ovidiu Artene

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.