Champions League: MECIUL zilei: Steaua Bucuresti – Partizan Belgrad ! Vezi REZULTATELE din LIGA CAMPIONILOR

In aceasta seara, cu incepere de la ora 21:30, Steaua Bucuresti intalneste pe Partizan Belgrad (Serbia), intr-un meci contand pentru turul trei preliminar al UEFA Champions League.

„Cred ca echipei ii trebuie mai multa maturitate in timpul meciurilor cu miza. Sunt momente cand nu reusim sa ne concentram de la inceput, din primele minute. Vedeti cum s-a intamplat si cu Trencin, in meciul tur, cand am avut nevoie de 25 de minute ca sa intram in joc. La acest capitol trebuie lucrat serios!”, a declarat Mirel Radoi, antrenorul Stelei, intr-un interviu acordat celor de la Liga Profesionista de Fotbal.
 
Tot miercuri, mai au loc partidele: 
 
HJK Helsinki (Finlanda) — FC Astana (Kazahstan) 
– Red Bull Salzburg (Austria) — Malmo FF (Suedia) 
– Celtic Glasgow (Scotia) — Qarabag Agdam (Azerbaidjan) 
– Lech Poznan (Polonia) — FC Basel (Elvetia) 
– Rapid Viena (Austria) — Ajax Amsterdam
 

Marti s-au disputat primele partide din turul al III-lea preliminar al Ligii Campionilor. Capul de afis a fost intalnirea dintre Fenerbahce Istanbul si echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, meci incheiat cu o remiza alba.

 
REZULTATE LIGA CAMPIONILOR: Vicecampioana Ucrainei a rezistat sub privirile a 48.210 spectatori, in fata unei echipe la care au jucat nume precum Nani, van Persie, Raul Meireles, Diego, Simon Kjaer sau Bruno Alves.
 
Albanezii de la Skenderbeu s-au impus in Republica Moldova, cu scorul de 2-0, in fata echipei Milsami Orhei, la care atacantul roman Cristian Bud a fost integralist. Romeo Surdu nu a jucat la formatia de peste Prut. Oaspetii s-au impus prin dubla lui Hamdi Salihi.
 
Un pas mare spre play-off a facut si Monaco, dupa succesul cu 3-1 de la Berna, in dauna echipei Young Boys.
 
Atacantul nigerian Kehinde Fatai (ex-Astra Giurgiu) a marcat un gol pentru Sparta Praga, care a remizat la Moscova cu echipa locala TSKA, 2-2. Fatai a inceput ca titular si a iesit de pe teren in minutul 57.
 
Dinamo Zagreb, cu internationalul roman Alexandru Matel titular, a fost tinuta in sah de Molde, pe teren propriu, scor 1-1. Matel a fost inlocuit in minutul 56 cu portughezul Ivo Pinto (ex-CFR Cluj).
 
Rezultatele inregistrate marti in prima mansa din turul trei preliminar:
 
– Dinamo Zagreb (Croatia) — Molde (Norvegia) 1-1 
– Videoton Szekesfehervar (Ungaria) — BATE Borisov (Belarus) 1-1 
– Young Boys Berna (Elvettia) — AS Monaco (Franta) 1-3 
– Fenerbahce Istanbul (Turcia) — Sahtior Donetk (Ucraina) 0-0 
– Panathinaikos Atena (Grecia) — FC Bruges (Belgia) 2-1 
– Maccabi Tel Aviv (Israel) — Viktoria Plzen (Cehia) 1-2 
– Midtjylland (Danemarca) — APOEL Nicosia (Cipru) 1-2 
– Milsami Orhei (Rep. Moldova) — Skenderbeu (Albania) 0-2 
– TSKA Moscova (Rusia) — Sparta Praga (Cehia) 2-2 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.