Home Sport Chindia Târgovişte – FC Botoşani 1-1. Moldovenii au salvat un punct în...

Chindia Târgovişte – FC Botoşani 1-1. Moldovenii au salvat un punct în a doua repriză

Farmaciile Dr. Max – Parasinus Penta pentru ameliorarea simptomelor de răceală și gripă, incluzând febră, dureri de cap, dureri musculare, dureri în gât, precum și a simptomelor asociate inflamației sinusurilor (nas înfundat, durere la nivelul sinusurilor).

Chindia Târgovişte a remizat, duminică, pe teren propriu, la Ploieşti, scor 1-1 (1-0), cu FC Botoşani, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Minutul 13 s-a dovedit nefast pentru moldoveni, a căror apărare a cedat. Autorul golului prin care Chindia a deschis scorul, Sila, evoluase în tur tocmai la FC Botoşani. La faza din minutul 13, Sila a primit o pasă de la Florea, în interiorul careului mare, a preluat balonul şi a înscris cu un şut din colţul drept al careului mic.

Oaspeții au reușit să egaleze în minutul 53. Autorul golului, Mateus Junior, l-a învins pe Moldovan, portarul Chindiei, cu şut de la şapte metri, după o pasă foarte bună a lui Târcoveanu.

Acesta a fost ultima reușită a partidei, astfel că cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1. După această remiză, FC Botoșani face 45 de puncte și rămâne pe poziția a patra.

De cealaltă parte, Chindia suferă în continuare. Dâmbovițenii au 29 de puncte și sunt doar pe locul 11.

VIDEO REZUMAT

Sursa: Look Sport

Exit mobile version