CIES: CFR Cluj va încheia sezonul regulat 2022-2023 pe primul loc în Superligă

Observatorul Fotbalului CIES anunţă, într-o predicţie făcută pentru 23 de ligi de elită din Europa, că pe primul loc, la finalul sezonului regulat 2022-2023, în Superliga României se va afla campioana en titre, CFR Cluj.

Podiumul va fi completat de FCSB şi Universitatea Craiova, exact cum s-a întâmplat la finalul play-off-ului ediţiei trecute a campionatului.

Ultimele două locuri în clasamentul publicat de Centrul Internaţional pentru Studii Sportive sunt ocupate de Universitatea Cluj şi CS Mioveni.

Conform ierarhiei, în play-off ar urma să se califice CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FC Botoşani şi Rapid Bucureşti.

Predicţiile făcute au în vedere un model statistic al performanţelor echipelor în ultimele două sezoane, experienţa lotului actual de jucători şi tranzacţiile efectuate pe piaţa transferurilor.

CIES menţionează că o reevaluare va fi făcută după încheierea actualei perioade de mercato.

Clasamentul Superligii la finalul sezonului regulat al ediţiei 2022-2023 (CIES):

1. CFR Cluj

2. FCSB

3. Universitatea Craiova

4. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

5. FC Botoşani

6. Rapid Bucureşti

7. UTA Arad

8. FC Hermannstadt

9. FC Voluntari

10. FC Farul Constanţa

11. FC Argeş

12. Petrolul Ploieşti

13. FC U Craiova

14. Chindia Târgovişte

15. FC Universitatea Cluj

16. CS Mioveni

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.