CLASAMENTUL Fair-Play in Liga 1, din sezonul fotbalistic trecut!

Pe baza datelor statistice care urmaresc cartonasele rosii si galbene incasate de echipele care au evoluat in prima liga fotbalistica romaneasca, s-a conturat, ca in fiecare pauza competitionala, clasamentul fair-play.

In acest top, in care un cartonas rosu incasat de o echipa a fost penalizat cu trei puncte, iar cel galben cu un punct, primul loc in ierarhia sportivitatii s-a aflat CS U Craiova,  in sezonul 2014-2015.  
 
Cu doar patru eliminari si 77 de cartonase galbene primite, CS U Craiova a terminat sezonul 2014-2015 pe primul loc in ierarhia sportivitatii, devansand o alta nou-promovata, CSMS Iasi, distanta in clasament fiind doar de un punct (72 galbene/6 rosii). 
 
Treapta a treia a podiumului a fost castigata de Gaz Metan Medias, formatie care a contabilizat 92 puncte de penalizare, la fel ca Petrolul, departajarea facandu-se la numarul de eliminari (4 sibienii – 6 prahovenii). 
 

Pe ultimul loc in acest clasament s-a pozitionat Otelul, galatenii suferind mult din cauza celor 14 cartonase rosii incasate. Astra a ocupat locul 17, o prezenta surprinzatoare, daca ne amintim ca in precedentele sezoane gruparea giurgiuveana era una dintre cele mai sportive echipe, scrie lpf.ro. 

 
In acest clasament, gasim FC Botosani pe locul 11,  cu 90 de cartonase galbene si 6 rosii.  
 
1546 de cartonase galbene si 124 rosii s-au contabilizat pe durata celor 34 de etape ale editiei 2014-2015. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.