Cluburi din Liga I amenintate cu RETROGRADAREA direct in Liga a III-a

Va fi rau de tot pentru cluburile de fotbal din Liga I care vor inregistra datorii financiare catre stat, angajati sau alte grupari de fotbal.

Incepand cu sezonul 2018-2019, cluburile cu datorii din Liga I vor retrograda direct in Liga a III-a. Acestea nu vor mai primi licenta din partea Federatiei Romane de Fotbal.

Asta in urma modificarilor aduse Regulamentului national de licentiere a cluburilor si aprobate de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.

In aceeasi situatie vor fi si cluburile aflate in insolventa care nu vor avea planul de reorganizare aprobat de judecatorul sindic pana la 30 aprilie 2018.

Si cluburile din Liga a II-a risca din 2018 retrogradarea in Liga a III-a daca au datorii. Din anul in curs, toate cluburile din Liga a II-a vor avea nevoie de licenta, acestea fiind obligate ca la 31 martie 2017 sa depuna intreaga documentatie la Federatia Romana de Fotbal asemenea gruparilor din Liga I.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.