CORNEL SFAITER, presedinte executiv FC Botosani: Nu poti sa aduci mari valori la Botosani si sa dai niste salarii colosale

Presedintele executiv de la FC Botosani, Cornel Sfaiter, a tinut sa-l insoteasca pe antrenorul Cristi Popovici la intalnirea cu reprezentantii mass-media.

Prin acest gest, Cornel Sfaiter a vrut sa arate ca antrenorul echipei locale inca mai are sprijinul conducerii clubului.

Presedintele executiv al clubului FC Botosani a dat de inteles ca acest sir de infrangeri este cauzat si bugetul mic. El crede ca singura masura care se poate lua este ca jucatorii sa fie sustinuti moral si sa se pregateasca in continuare, pentru ca tot ei au fost atunci cand au avut si rezultate excelente.

„La momentul acesta nu putem schimba nimic. Trebuie sa incercam, ca vom mai juca o etapa sau trei, sa reusim sa iesim din starea asta. Asta nu tine numai de antrenor, de noi, ci de situatia financiara a clubului. V-am mai zis si repet, cand ai un buget limitat nu poti sa aduci mari valori la Botosani si sa dai niste salarii colosale si nici nu stii daca iti iese. Avem destule exemple. Deocamdata suntem in Liga I, pe locul 12, e neplacut. E rusinos cand ai infrangeri si mai ales acasa, in fata propriilor suporteri. Nu putem face nimic la momentul asta. Deci, la momentul asta, ce sa facem? Daca ne suparam plecam acasa toti. Plec si eu, pleaca si el, plecam si ce-am reusit? Avem o garantie ca vine cineva si reuseste mai mult? Sa aduca super jucatori? Vine la Botosani cine? Bourceanu? Sau Anton de la Pandurii? Si eu mi-as dori, cine nu si-ar dori un nucleu si o echipa frumoasa sa joci in Europa League la Botosani, sa te bati la campionat? De aia am si facut tablouri cu locul 1 in clasament, stiam ca nu va fi usor sa ramanem acolo pentru ca ne stiam de lungul nasului cu totii, nu ne-a luat vantul acela”, a declarat presedintele executiv Cornel Sfaiter.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.