CORNEL SFAITER: „Rezultatul este bun pentru moralul echipei” (VIDEO)

Cornel Sfaiter

Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, este multumit de scorul final in urma meciului de fotbal FC Botosani – ASA Tg. Mures. Sfaiter a declarat ca egalul cu muresenii este bun pentru moralul echipei.

„Este un punct castigat pentru moralul echipei, pentru urmatorul meci cu Craiova. In urmatoarele doua saptamani Cristi va incerca sa mai retuseze cate ceva. Din pacate astazi nu a avut tot lotul la dispozitie. Am intalnit un Targu Mures, care putea sa castige, dar am avut un Iliev in mare forma. Cred ca echipa a jucat bine, Hadangy, Acsinte, care vine dupa accidentare. Din punctul meu de vedere au fost foarte multe cartonase galbene gratuite. Au fost situatii cand se putea da si al doilea galben”, a comentat Cornel Sfaiter la conferinta de presa organizata dupa meciul de fotbal FC Botosani – ASA Tg. Mures incheiat la egalitate 1-1.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.