Home Sport COSTEL ENACHE despre OLIMPIU MORUȚAN: „Este un băiat echilibrat, știe ce vrea...

COSTEL ENACHE despre OLIMPIU MORUȚAN: „Este un băiat echilibrat, știe ce vrea de la viață”

La finalul partidei Juventus București – FC Botoșani, scor 0-2, tehnicianul oaspeților a vorbit despre victoria reușită de echipa sa dar și despre perla botoșănenilor, care a ratat încă o dată o ocazie uriașă.

FC Botoșani a continuat forma bună din acest sezon, impunându-se fără probleme în meciul jucat în deplasare cu Juventus București, scor 2-0.

Echipa antrenată de Costel Enache a deschis scorul în minutul 30, prin Laurențiu Buș. Atacantul a reluat cu capul în poartă centrarea de la Ungurușan. Al doilea gol a venit în minutul 76, când Mihai Roman, care l-a învins pe Stoian din câțiva metri, după ce a fost servit excelent de Olimpiu Moruțan.

FC Botoșani a acumulat 19 puncte și rămâne în clubul echipelor din play-off. În schimb, Juventus București rămâne și după această etapă codașa Ligii 1. Nou-promovata are doar trei puncte și nu a strâns nicio victorie în actuala ediție.

Partida s-a disputat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, aproximativ 100 de spectatori fiind prezenți la meci.

Costel Enache, tehnicianul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre victoria reușită de echipa sa pe terenul lui Juventus dar și despre perla botoșănenilor, Olimpiu Moruțan (18 ani), care a ratat încă o dată o ocazie uriașă, așa cum s-a întâmplat și în precedentele etape.

„Presiunea este mare. Urmărisem adversarul, știam că dăm peste o echipă care a făcut meciuri bune până acum, chiar dacă rezultatele nu au arătat-o. Oricum, cred că după aspectul jocului meritam victoria. Trebuie să fiu corect și să apreciez calitatea jucătorilor, dar noi încercăm să scoatem întreaga echipă în evidență. Dorința lui Moruțan de a marca, de a arăta că e un lider de generație, îl face să rateze în fața porții. Eu îl văd ca pe un jucător care construiește atacurile, nu ca pe unul care finalizează. Olimpiu e un băiat echilibrat, știe ce vrea de la viață, nu s-a lăsat doborât, dezechilibrat de ofertele neconcretizate din vară”, a spus Costel Enache.

Echipele de start

Juventus București: R. Stoian – Călințaru, Wallace, Benga, Fl. Ștefan – Mihăescu – Zaharia, Bărbulescu, Băjenaru, Dzalamidze – Măzărache

Rezerve: Drăghia, Morariu, Beța, Stoenac, Carabela, Țâră, C. Petre

Antrenor: Marin Barbu

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, A. Burcă, A. Miron, Mușat – Bordeianu, Tincu – M. Roman, Moruțan, Buș – D. Popa

Rezerve: Ed. Pap, Ciaccheri, Dumitraș, Rodriguez, Chitoșcă, Oaida, Serediuc

Antrenor: Costel Enache

1 COMMENT

Comments are closed.

Exit mobile version