Cristi Borcea fuge la Miami

cristi borcea

Actionarul de la Dinamo Bucuresti este tot mai speriat de sentinta judecatorilor in cazul „Dosarul Transferurilor”.

Cristi Borcea, actionarul lui s-ar putea intoarce la Miami, impreuna cu sotia lui, Alina pana la finalul acestei luni. Surse din Miami au declarat pentru libertatea.ro ca  Borcea vrea sa stea cat mai departe de Romania deoarece s-a saturat sa fie tarat prin tribunale. Procurorii au propus ani grei de puscarie pentru actionarul dinamovist, in cazul „Doasarul Transferurilor” lucru care, se pare ca, l-a enervat la culme pe acesta. Potrivit acelorasi surse, de peste Ocean, in cazul in care va primi rezidenta americana, Cristi Borcea ar putea renunta la actiunile pe care le are la Dinamo Bucuresti urmand sa vina tot mai rar in Romania.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.