Home Sport CRISTI POPOVICI, antrenor FC Botosani: Eu nu am cui sa strig demisia,...

CRISTI POPOVICI, antrenor FC Botosani: Eu nu am cui sa strig demisia, o sa mi-o strig mie

La sfarsitul meciului dintre FC Botosani si Concordia Chiajna galeria dar si o parte din spectatori au cerut demisia antrenorului principal Cristi Popovici.

Desi, initial, a anuntat ca, in eventualitatea unui esec, isi va prezenta demisia, la finalul meciului FC Botosani-Concordia Chiajna, Cristi Popovici a venit, insotit de Cornel Sfaiter, pentru a declara ca totul este in grafic. Si, mai mult chiar, a spus ca nu are de gand sa-si dea demisia atat timp cat conducerea clubului nu i-o cere.

Antrenorul FC Botosani a declarat ca nu stie ce anume sa-si reproseze dar este clar ca ar fi mai multe semne de intrebare in privinta rezultatelor negative pe care va incerca sa le repare in urmatoarele etape.

„Mi s-a confirmat ca sunt sustinut in continuare, am avut o discutie cu Valeriu Iftime inainte de jocul acesta si dansul normal ca a fost suparat in urma rezultatelor pe care le-am avut. Deocamdata inca mai beneficiez de sprijinul dansilor, pana la urma v-am zis inca suntem in obiectiv. Nu mi-au dat nici un termen, atat doar ca au incredere totala. Este foarte greu pentru ca am sperat din tot sufletul sa intalnim o echipa care e cam apropiata de valoarea noastra, de fortele noastre si am crezut ca putem iesi din seria neagra de infrangeri”, a declarat Cristi Popovici.

In ciuda faptului ca echipa se afla la a sasea infrangere consecutiva, Cristi Popovici este de parere ca echipa se afla in grafic, mai ales ca in clasament mai sunt sapte echipe dupa FC Botosani.

„Situatia nu este dramatica din punctul meu de vedere ca si clasament pentru ca inca avem sapte echipe sub noi in schimb trebuie sa depasim momentul acesta pe care nu-l putem trece. Urmeaza ca la meciul cu Dinamo sa incercam din nou lucrul acesta”, a mai Cristi Popovici.

Legat de faptul ca spectatorii de pe stadion cereau demisia antrenorului, Cristi Popovici a spus ca ii intelege sa fie dezamagiti.

„E normal sa fie necajiti, cum si noi suntem. Eu nu am cui sa strig demisia, o sa mi-o strig mie. Normal sa fie dezamagiti si ei”, a mai spus pe final Cristi Popovici.

Exit mobile version