CRISTI POPOVICI: Cu Viitorul mergem la victorie

cristi popovici

FC Botosani va intalni luni, de la ora 19:00, echipa Viitorul Constanta, un meci care va avea loc pe stadionul din Chiajna.

Antrenorul echipei FC Botosani, Cristian Popovici, este optimist inaintea partidei si spune ca botosanenii sunt mult mai puternici.

„Pentru noi important e sa continuam seria de rezultate pozitive in fata unui adversar care are doar doua puncte si probabil isi vor da viata pe teren sa obtina cat mai mult cu noi. Cred ca avem o echipa mult mai matura decat Viitorul. Trecem prin momente extraordinare pentru noi. Cred ca nimeni nu se astepta sa fim pe locul 1 dupa 6 etape. E bine sa ramanem acolo cat mai mult timp. Cred ca daca va fi Hagi pe banca o sa creasca determinearea in meciul cu noi. Am convingerea clara ca suntem o echipa mai puternica. Conteaza mai putin cine sta pe banca, important e cum joaca baietii. Toti jucatorii sunt apti pentru acest meci”, a declarat Cristian Popovici.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.