Cristiano Bergodi: „FC Botosani era o echipa greu de batut acasa” (VIDEO)

Cristiano Bergodi

La finalul meciului, Cristiano Bergodi, antrenorul principal al echipei ASA Tg. Mures, a declarat ca elevii lui ar fi putut obtine trei puncte la finalul acestui meci de fotbal.

„ Cand joci aici, cu o echipa care lupta la retrogradare si care joaca acasa, e foarte greu. Am obitnut un punct, dar am si ratat foarte mult si puteam castiga. Am avut doua ocazii clare si din pacate plecam cu doar un punct. Ne prinde bine aceasta pauza, pentru ca dupa ce vom recupera jucatorii accidendati vom arata altfel. Stiam ca FC Botosani este bataioasa acasa si le-am spus baietilor ca va fi greu. Iliev a avut o parada foarte mare, practic a anulat un gol. Mi-a placut foarte mult echipa anul trecut. Era o echipa greu de batut acasa”, a declarat Cristiano Bergodi la conferinta de presa organizata la finalul meciului de fotbal FC Botosani – ASA Tg. Mures, incheiat la egalitate 1-1.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.